Български Английски Немски
facebook twitter vimeo

Използвани материали

Лидер в производството на пълна гама дървесни материали за мебелната индустрия. Иновативни съчетания на структури и декори. Индивидуални решения за клиента, които са функционални и икономични.
Вижте повече

Глобален производител в сферата на подовите настилки и интериорния дизайн. Около 200 креативни модели декор с осезаемо автентични структури на повърхностите предоставят на вашата фантазия неограничена свобода. Те могат да се използват в почти всички области на модерния интериор.
Вижте повече

Blum превръща отварянето и затварянето на мебелите в истинско преживяване, увеличавайки комфорта на движение във всяко помещение. Системи за обков, убедителни с обмислената си функционалност, общопризнатият си дизайн и дългия си експлоатационен живот.
Вижте повече

Електроуреди

Квалификация, иновации и качество под етикета made in Germany – всичко това допринесе търговската марка на домакинските уреди Bosch да стане водеща в Европа.
Вижте повече

“Тека” доставя мивки и кухненски уреди за вграждане до повече от 125 страни в 5 континента. С развитата си мрежа за продажби марката “Тека” достига до всяко кътче на планетата.
Вижте повече

„ЛЕКС ГРУП“ АД е единствената международна компания на Балканите, тясно специализирана във вноса и реализацията на кухненски уреди за вграждане.Повече от 90% от продуктите, които групата предлага на пазара, са предназначени за вграждане в модерната кухня.
Вижте повече

Матраци

Мисията на ТЕД е да създават качествени и иновативни продукти, за да превърне ТЕД в обичан бранд, символ на качество, загриженост за хората и околната среда.
Вижте повече

bullet hover email hover menu arrow